Burton Špindl Spring Sessions 2011

Burton Špindl Spring Sessions 2011
Burton Špindl Spring Sessions 2011 by Romina Schmerausová

úterý 31. ledna 2012

Leden na debila


Jestli má bejt v roce 2012 konec světa tak myslím, že se začlo u Vránka. Leden by se totiž dal charakterizovat podle lidové přísloví na hovno jak plíny…

Všechno začalo na začátku roku, kdy klasický případ párty demence mi přivodil slušném výron kotníku a já na 14 dní skončil v off-freeski módu. Aby mě z toho doma nejeblo tak sem si udělal lehkej alko trip na párty ke špindlerovskému Just Ridu. Dopadlo to demencí volume 2. Střep velikosti stegosauří bradavky mi skrz botu rozřízl nohu. Iźa to zhodnotila takhle: „Za to mohl dubstep…“. Jinak klasickém (porn)mejdan v hellu.

Just Ride párty v demenci by BeeBee
..a zase ta demence by BeeBee

Když už sem se konečně vrátil back on skis a moh si lehce poshredit tak přišel konec měsíce, pojedz s Amíkem na Mísečkách, slušný obmotání railu to box a další lehká zraněnost. Koňar jak debil, nateklý koleno a lejtko a zas kulhačka no ski mód.

back on skis na Benecku by Novas

Jinak aby byla smůla byla fakt ***** (pětihvězdičková) tak jako bonus mi ještě v práci vykradli bundu s pěti litrama, dostal sem pokutu za nepřipoutaní a taky na mě byl odzkoušel paralizér na Dolský….krása střídala nádheru.

Doufám, že si na únor smůla vybrala jinou oběť , protože já na ní už jebu….no more injury more rideng…

benecká 450out by Novas

2 komentáře:

  1. Slušnej měsíc, kvalitní smůla, skvělej článek. Blog přidávám do oblíbených. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Neboj Maty není všem dnům konec :-) Ale s tou pokutou jsi se nepochlubil :-)

    OdpovědětVymazat