Burton Špindl Spring Sessions 2011

Burton Špindl Spring Sessions 2011
Burton Špindl Spring Sessions 2011 by Romina Schmerausová

pátek 16. září 2011

Alkochařka vol. 1

Takže abych začal svůj blog něčím z rodu prasoidího, něčím, co vyplaví naše nezbedné choutky, které dokáže vyvolat pouze doktor alkohol, tak tu mám jeden delikatesní recept na párty drink, který jsme zcela neplánovaně jednoho večera nalezli v našem kulinářském skrytém talentu.

Kemrmeister (pro 3 a více osob)

Historie nápoje:
Vznik tohoto drinku se datuje na jeden pražský srpnový alkoholem zalitý večer. Jde tedy o poměrně moderní drink, který tak teprve čeká na svou budoucí slávu. Musíme se vrátit na rozlučku s ČR s freeski ouchylákem numero uno – Zetorem. Na začátku všeho byla alkoholická vltavská projížďka, po které jsme vyrazili do jednoho nejmenovaného podniku, kde za barem obsluhuje moje nejmenovaná sestra. Původně jsme si objednali 3 klasické Jägermeistry. Po lehkém krátkodobém pomatení mysli však jeden z nás do svého drinku uronil výměšek ze svých slinných žláz (lidově do něj flusl). Další dva ho samozřejmě slepě následovali. Vypít svoje flusánky nám připadalo příliš málo odpudivé. A tak jsme do akce povolali již jednou nejmenovanou moji sestru. Tý jsme mezi tím, co jsme se k baru otočili zády poručili, aby drinky mezi sebou proházela. Výsledkem bylo že, nikdo netušil čí flusánky pije. Závěrem dodávám, že se nikdo nepoblil, a že od té doby stále marně pátrám po dvou spřízněných duších, které by si daly repete.

Příprava:

Doba přípravy: 2 minuty

Postup přípravy:

1. Na kuráž si dáme pár piv.
2. Objednáme si Jägermeister dle počtu osob.
3. Transformace Jägermeistra v Kemrmeistra: každý do svého přidá výměšek slinných žláz a důkladně promíchá.
4. Otočíme se k baru zády a požádáme obsluhu o proházení sklenic.
5. Ťukneme si a  s chutí (popřípadě nechutí) do dna vypijeme.
6. Dle libosti a vlastního uvážení blijeme (6. krok není závazný).

Závěrečné doporučení: Pokud se chcete seznámit s dívkou a pozvat jí na drink není Kemrmeister úplně ideálním řešením.

Samozřejmě i Kemrmeister stejně jako jégr chutná nejlépe ledově namražený!

Pár fotek z večera vzniku Kemrmeistra:



Chapeau Rouge Bounce! Bounce! by partyplanet.cz


ranní homelss chilling


Zety šel ráno rovnou do jobu



2 komentáře: